Légifotózás

Az elmúlt években a légifotózás széles körben elérhetővé vált, ma már alig akad egy-egy cég aki ne használni légi vagy drónfelvételeket a cégük vagy eseményeik bemutatása során. A levegőből készített felvételek – legyen az akár álló- akár mozgókép – egy különleges, eddig kevesett látott perspektívát jelent a nézőnek, így alkalmas a tekintet és az érdeklődés megszerzésére. Ennek a különleges nézőpontnak köszönhetően egy új és izgalmas oldalát tudjuk bemutatni akár egy rendezvénynek, akár egy épületnek vagy tájnak.

Lehetőség van mozgókép és állóképkészítésre, háromdimenziós térképezésre, ami alkalmas térfogat és területmérésre, illetve épületek és építmények felmérésére. Ezeket a feladatokat egy távirányítású drónnal és a beépített kamerájával végezzük el, a repülések hossza nagyjából 20-25 perc, az eső kivételével bármilyen időjárási körülmények között lehetséges a repülés.

Háromdimenziós térkép egy birtokról

A fotózáson és filmezésen túl teljeskörű utómunkát biztosítunk az elkészült nyersanyagokkal, ebben benne van a képek utómunkázása, a videó vágása és fényelése, illetve a 3D térkép elkészítése és a kért mérések elvégzése. A szolgáltatás elérhető az ország bármely pontján, illetve külföldön is.

Ha felkeltettem az érdeklődését vagy kérdése van írjon üzenetet: